°C
      2024 04 23 Antradienis

      3 žingsniai, kaip išvengti pavydo Feisbuke

      Nuotrauka: Pixabay nuotr.

      Autorius: Rasa Sagė
      2018-07-29 15:00:00

      Nustokite bėgti nuo to, ko norite, pavydėdami

      Visi jau atostogauja, o jūs dar ne? O galbūt šią nuostabią vasarą visai nenusimato atostogų, todėl tik atsidarius feisbuką akis bado nuotraukos iš pajūrių, kalnų, įdomių užsienio miestų, lietuviškos gamtos arba egzotiškų šalių... Tuo tarpu, kai jūsų gyvenime nieko nuostabaus nevyksta.

      Noromis nenoromis kyla neigiamos emocijos, tokios kaip pavydas, bejėgiškumas, nerimas dėl savo nevykusio gyvenimo. Išjungiate Feisbuką ne pailsėję, bet dar labiau suirzę. Pažįstamas jausmas?

      Iš šio straipsnio suprasite, kaip panaudoti tai, ką matote Feisbuke, kad jūsų gyvenimas taptų būtent toks, kokio jūs trokštate. 

      • Pripažinkite
      • Linkėkite laimės
      • Leiskite sau tai turėti

      Pavydas yra trūkumas. Mes pavydime žmonėms, kurie turi kažką, ko mes norime ir mums tai atrodo nepasiekiama. Nors sau galite sakyti, kad jums tai visai nerūpi, pavydas parodo, kad iš tikrųjų to norite. Tai yra neigiama emocija, tačiau jos nepripažįstant ji tampa daug pavojingesnė. Todėl jei pajutote, kad pavydite, pripažinkit: aš dabar jaučiu pavydą. Kodėl? Nes noriu važiuoti prie jūros, bet negaliu. Kai tai pripažinsit, pavydo natūraliai pamažės. 

      Pripažinus pavydą laiminkite tuos žmones, kurie turi tai, ko norite, bet neturite jūs. Kai pavydite, tolinate nuo savęs tai, ko trokštate. Kai laiminate ir džiaugiatės – artinate tai. Vietoje to, kad širdyje imtumėte piktintis, kad kažkas tai turi, o jūs ne, kad kitiems viskas sekasi lengvai, o jums ne, kad kiti gali, o jūs ne, dėkokite jiems ir siųskite jiems savo meilę. Sutelkite dėmesį ir džiaukitės kartu su tais žmonėms. Pamatysite, kaip jumyse tai, ko jums trūksta, pradės daugėti. Pavyzdžiui, žymiai padaugės ramybės, kad vis dar neatostogaujate. O gal atsiras nuostabių atostogų galimybė?

          

      Labai dažnai mes neturime to, ko sau neleidžiame turėti ir pavydime tiems, kurie yra pakankamai drąsūs ir sau tai leidžia. Tačiau jūs nežinote, kad jūsų laukia, jei leisite sau norėti. Nepavydėdami, bet laimindami kitus žmones, automatiškai pasinaudosite traukos dėsniu: pritrauksite jums palankias aplinkybes ir gausite daug daugiau. Paleiskite, kad gautumėte dvigubai.

      Kai matote gražų kitų gyvenimą, dėkokite tiems žmonėms ir nekeikite Feisbuko. Jo dėka jūs galėjote prisiliesti prie jų laimės ir padidinti ją juos laimindami. Siųskite jiems meilę, džiaukitės jų laime. Kai pavydime, mes tik toliname save nuo to, ko trokštame. Laimindami žmones, kurie tai turi, mes prie to artėjame.

      Nustokite bėgti nuo to, ko norite, pavydėdami!

      Skaityti komentarus