°C
      2024 04 16 Antradienis

      5 daosų moterų seksualumo paslaptys

      Nuotrauka: Pixabay nuotr.

      Autorius: Audra Maksvytienė​ | sakubona.lt​​
      2019-03-09 20:00:00

      Dar senovėje kinai teigė, jog moters gyvybingumo pagrindas yra jos seksualinė sveikata. Pasinaudokite amžių patvirtinta patirtimi ir, reguliariai atlikdamos paprastas praktikas ir rekomendacijas, atskleiskite savo prigimtinį seksualumą ir leiskite seksualinei energijai laisvai tekėti per jūsų sakralųjį centrą.

      Moteriškojo prado esmė – kaupti energiją ir ja kurstyti šeimos židinį. O koks židinys be ugnies?

      Energijos kaupimas ir išsaugojimas – moters misija. Jei moteris turi energijos, vyras ją myli, rūpinasi, visada siekia sukurti jai patogią būtį. Grįžęs namo, vyras pripuola prie šio energijos šaltinio, taip jis papildo savo energijos resursus. Negavęs energijos iš žmonos vyras greitai pavargsta ir jam ne kaip sekasi.

      Moters seksualinė energija visada traukdavo vyrus. Moteris – kaip žemė, priimanti į save sėklą, kad užmegztų ir išnešiotų gyvybę – turi prisisodrinti energijos.

      Energija – didžiausia šio pasaulio vertybė. Jos nenupirksi už pinigus. Todėl mūsų tikslas – išmokti priimti iš aplinkos dzin energiją ir naudoti ją savo sveikatos ir seksualumo išsaugojimui bei šeimos gerbūvio klestėjimui.

      1 paslaptis. Meilė sau

      Moteriškos ligos puola, kai moteriai stinga dėmesio ir meilės sau.

      Pamilkite save tokią, kokia esate, tai nepaprastai svarbu. Priimkite savo moterystę, savo prigimtį.

      Deja, daugumai moterų jų kūnai kelia susierzinimą ir nerimą. Nuo vaikystės primetami grožio idealai ilgainiui išauga į nepilnavertiškumo kompleksus. Pasistenkite negalvoti apie savo tariamus fizinius trūkumus! 

      Kuo labiau jūs mylite savo kūną, tuo daugiau sukaupsite energijos ir sveikatos! Leiskite sau prabangą būti savimi.

      Apžiūrėkite save veidrodyje. Pajuskite savo unikalumą. Žiūrėkite į save kasdien, ir kasdien atraskite savyje vis daugiau grožio.

      Leisdama žvilgsnį nuo pakaušio žemyn, pasidžiaukite savo krūtų forma, spenelių spalva, minkštomis pilvo, klubų ir sėdmenų linijomis, ilgomis kojomis ir tvirtomis grakščiomis pėdomis.

      Apžiūrėkite savo išorinius lytinius organus. Kiekvienos moters kūnas apdovanotas nepakartojamu grožiu. 

      Jūs galite jausti seksualinį potraukį ir būti geidžiama tokia, kokia esate. Jums pavyks! Mylėkite save, džiaukitės savo kūnu, ir jūsų seksualinė energija bei sveikata netruks sugrįžti!

      2 paslaptis. Krūtinės masažas

      Krūtų masažas reguliuoja menstruacijų ciklą ir padeda kaupti seksualinę energiją. Darykite jį kasdien, jauskitės seksuali ir sveika!

      Šis masažas taip pat gerai veikia pieno liaukas ir bendrąją moters sveikatą.

      1. Atsisėskite patogiai, nugara tiesi ir tvirtai įremta į kėdės atkaltę. Atsipalaiduokite ir įsivaizduokite, kad esate jums malonioje vietovėje.

      2. Laisvai kvėpuokite 2-3 minutes.

      3. Rodomojo, viduriniojo ir bevardžio pirštų galiukais vos liesdama odą švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite krūtis prieš ir pagal laikrodžio rodyklę.

      4. Masažo metu jauskite meilę ir siųskite ją savo pieno liaukoms. Išlaikykite šį jausmą 3-5 minutes, kol masažuojate krūtinę.

      5. Jei sergate mastopatija, įsivaizduokite, kad jūsų krūtinė jau sveika, ir jos audiniai tobulai vientisi! Patikėkite, šis vaizdinys teigiamai paveiks pieno liaukas. 

      6. Tai darydama, jauskite ryšį su hipofize (joje gaminami lytiniai hormonai). Įsivaizduokite, kaip jos energija it žydra švyturio šviesa sklinda ir sklaidosi po visą jūsų kūną. Jauskite sau meilę ir dėkingumą už tai, ką darote.

      7. Pasijuskite karaliene! Mylėkite save! Jauskitės seksualiausia pasaulyje! Ir jūsų menstruacijų ciklas susitvarkys.

      Atminkite: svarbiausia – meilė. Be meilės masažas neveiks. Nesvarbu, ką darote rankomis, svarbu tai, ką galvojate!

      3 paslaptis. „Kvėpavimas“ kiaušidėmis

      Kaupti seksualinę energiją padeda kvėpavimas kiaušidėmis.

      Ši daosų praktika gerina mažojo dubens organų kraujotaką, normalizuodama jų veiklą. 

      1. Atsisėskite ant kėdės krašto. Pėdos pečių plotyje, lygiagrečios viena kitai. Rankas laisvai laikykite ant kelių delnais į viršų. Atsipalaiduokite. Pajuskite pėdas. Užpildykite kūną meile. Nusišypsokite, prisiminkite laimingiausias savo gyvenimo akimirkas.

      2. Perkelkite rankas ant kiaušidžių – 2-3 pirštai virš gaktos. Masažuodamos šią vietą jauskite, kaip kiaušidės įkaista ir išskiria energiją. Gali dilgčioti, kilti įtampa, tinimo jausmas ir t.t. 

      3. Įsivaizduokite, kad jūsų kiaušidės – tai plaučiai, o įėjimas į makštį – burna. Pradėkite „kvėpuoti“ kiaušidėmis. Įkvėpkite švelniai rožinę šviesą ir sutraukite pilvo apačios raumenis. Iškvėpdama atpalaiduokite raumenis ir iškvėpkite purviną rožinę šviesą.

      Kuo stipresni pilvo apačios raumenys, tuo efektyvesnė ši praktika.Atlikite po 90-180 tokių įkvėpimų-iškvėpimų ryte ir vakare.

      4. Sukoncentruokite moteriškąją energiją bambos srityje – būtent čia yra energijos kaupimo centras. Uždėkite ant jo rankas ir, kelis kartus pamasažavusios prieš ir pagal laikrodžio rodyklę, nukreipkite į tą vietą vidinę šypseną.

      Pajuskite, kokius malonius pojūčius kelia judanti energija. Pajuskite meilę sau! Mėgaukitės! Tai – ne tik malonumas, tai - ir sveikata!

       

      4 paslaptis. „Vidinė šypsena“

      1. Atsisėskite patogiai, nugara tiesi, prigludusi prie kėdės atlošo, atsipalaiduokite, įsivaizduokite esanti jums malonioje vietoje.

      2. Kaktos srityje vizualizuokite šviečiantį kamuoliuką. Įsivaizduokite, kaip jis švyti, šildo jus ir šypsosi. Nusišypsokite jam. Palengva leiskite kamuoliuką žemyn.

      3. Perleiskite įj per visus organus, šildykite juos savo meile. Tegu organai atsako jums šypsena ir pavirsta į gėles. Pavyzdžiui, plaučiai gali virsti neužmirštuolėmis, širdis – kardeliu, kepenys – ramunėmis ir t.t. Jauskite gėlių kvapą, mėgaukitės kylančiais pojūčiais.

      4. Pajauskite, kaip labai mylite kiekvieną savo organą, kiekvieną savo organizmo ląstelę. Užpildykite juos laimėsi ir meilės jausmu. Pajuskite jų skleidžiamą dėkingumą už tai, ką darote.

       

      5 paslaptis. Dėkingumas

      Nepamirškite padėkoti sau už viską, ką darote! Jauskite, kaip dėkingumą skleidžia kiekvienas organas, kiekviena jūsų organizmo ląstelė, kaip jie jums šypsosi. Šypsokitės jiems! Būkite laiminga, energinga ir mylima!

      sakubona.lt

      Skaityti komentarus