°C
      2024 03 28 Ketvirtadienis

      7 išmintingos moters požymiai

      Nuotrauka: Pixabay nuotr.

      2018-05-31 19:00:00

      Kam, jei ne mums, moterims, kurti jaukumą ir harmoniją? Namuose, darbe, susibūrimuose... Tam, kad viskas vyktų „pagal planą", nepakanka, kad moteris būtų protinga ir išsilavinusi. Reikia dar bent lašelio išminties. Taigi, kokia ji, išmintinga moteris?

      Išmintinga moteris geba atleisti

      Prisiminkite: mes visi netobuli. O klysta ne tik vyrai.  Jūs juk taip pat ne kartą esate padariusi klaidų. Todėl nereikia ir savo mylimam vyrui priekaištauti. Pavyzdžiui, kaltinant: „Kaip tu galėjai užmiršti mūsų pirmo bučinio metines?“

      Išmintinga moteris žino: geriau būti vienai, nei su nemylimu

      Prisiminkite Omaro Chajamo žoddžius: „ ... geriau būk vienas nei su kuo pakliuvo“. Kam gaišti laiką su žmogumi, jei jau iš anksto žinote, kad nieko gero su juo nesusimato? Verčiau išsilaisvinti ir užsiimti savimi. 

      Išmintinga moteris moka gražiai atrodyti

      Žinoma, vidinis pasaulis labai svarbus, tačiau vis tik mus „sutinka pagal rūbą“. Nesutvarkyti plaukai, aptrupėjęs nagų lakas kaži ar skatins norą pažinti mus geriau. Be to, svarbu skirti laiko tam, kad atrastumėte savo aprangos stilių.

      Išmintinga moteris ne laukia, o veikia

      Kvaila laukti, kol oras pasikeis ar susiklostys tinkamos aplinkybės. Mes patys kuriame savo likimą. Todėl nereikia laukti, kol duš viltys ir svajonės. Susiimkite ir darykite viską, kas nuo jūsų priklauso esamoje situacijoje.

      Išmintinga moteris regi esmę

      Turime suprasti, kad santykiuose svarbiau pagarba, palaikymas, o ne gėlės ir saldainiai. Todėl nereikia kaltinti vyro, jei neatnešė rožių. Geriau jam pasakykite ačiū, pavyzdžiui, už tai, pasirūpino jūsų automobilio remontu, nuveža vaikus į mokyklą ar gerai sutaria su jūsų mama.

      Išmintinga moteris nesislepia nuo problemų

      Suaugę žmonės turi spręsti savo problemas, o ne bėgti nuo jų.  Svarbu ne užsidaryti savo kiaute, o drąsiai eiti pasitikti sunkumų. O šeimyninių ginčų metu verčiau ramiai pasikalbėti, nei lieti emocijas. 

      Išmintinga moteris nepavydi

      Kam nuodyti gyvenimą sau ir vyrui? Tai tik pakenktų jūsų santykiams. Svarbu pasitikėti savo partneriu. Ir, žinoma, nesudaryti sąlygų, kad jis keltų pavydo scenas.

      Skaityti komentarus