°C
      2024 03 29 Penktadienis

      A. Rusteika: Pats metas padidinti teisėjų algas

      Nuotrauka: Kauno Forumas nuotr.

      Autorius: A. Rusteika | Kauno Forumas
      2019-02-20 19:00:00

      Užklupti netikėtai jie visada išsiduoda. Mirgėte mirga: “Teisėsaugai suduotas smūgis“. Vargšė teisėsauga, kaip ji dabar kenčia! Juk jeigu kyšininkų sugavimas yra smūgis sistemai – vadinasi, sistema ant kyšių laikosi.

      Viskas dabar yra rinkimai. Pajuto bankroto šešėlį, kad balsai gali sukristi ne taip, kaip reikia. Ar yra nusikaltimas, kvailystė, savųjų išdavimas ar niekšybė, kurių nepadarytų savo užpakaliams išsaugoti? Nėra – galima spausti starterį.

      Viską šioje valstybėje tampo už virvučių teisėsauga, kurią tampo už virvučių Baltieji Rūmai, kuriuos tampo už virvučių senelis. Jei manot, kad viskas atsitiktinai sutapo – manykit į sveikatą ir toliau ilsėkitės ramybėje. Arba nusipirkit dar spragėsių ir sutūpkit dar arčiau prie mielų LRT ekranų.

      Kad taip yra – seniai žinojo visa šalis. Momentas apskaičiuotas dabar, mat atkrentamosios prasideda. Tuoj bus užpurtyto teisėjo sindromas – iš po mantijų ir grandinių bemat ims byrėti pavardės. Tokios, kurių reikia ir susiję su tais, su kuriais reikia, kad būtų susiję.

      Pakils viesulas ir nupliaups – galimai, esą, kas galėtų paneigti, prieštaringai vertinamas – liūtys, ikiteisminiai duomenys ištrykš fontanais. Ir visiškai atsitiktinai paaiškės, kad tos galimai esą prieštaringai vertinamų pavardės galimai esą susiję su tais, kurių jiems nereikia.

      Jei kameros viercho įsakymo neįvykdo – būna suspardytas vierchas. Pats laikas parodyti visiems, kas čia šeimininkas. Ir tie, kurių nepagavo, tegu teisia tuos, kuriuos pagavo.

      Ir kaip čia dar niekas nesugalvojo idėjos Lietuvai, kad problema išsprendžiama labai paprastai – reikia padidinti teisėjų algas.

      Kauno Forumas

      Skaityti komentarus