°C
      2024 03 29 Penktadienis

      A. Rusteika: ​Visi matėm, kaip LRT nušvietė mitingus

      Nuotrauka: A. Rusteikos Facebook įrašo iliustracija

      Autorius: A. Rusteikos Facebook įrašas
      2018-11-27 18:51:00

      Visi matėm, kaip LRT nušvietė mitingus: apie Klaipėdą programa "Vremia" nepasakė nei žodžio. Apie Vilnių - fake news su sumažintu dalyvių skaičiumi, "minia" bei "dviem mitingais".

      Visi matė ir visi žino, kad tai melas. Ir tie, kurie buvo, ir tie, kurie rodė, ir tie kurie juos žiūrėjo. Žmonės niršta, bet nieko negali visuomeninio manipuliuotojo troliams padaryti.

      Bet žmonės yra išradingi. Jau plinta nauja tėvų iniciatyva - pasakyti melagiams, kad jie yra melagiai. Kodėl ne - juk tam ir yra feisbukas, tegul žino.

      Nueini į melagių namus, rekomendacijų ir atsiliepimų skydelį: https://www.facebook.com/LRT.LT/ Ir pasakai, ar juos rekomenduoji ar ne, ir mielai paaiškini, kodėl.

      Juk tam jie rekomendacijų ir atsiliepimų skyrelį ir sukūrė, kad sužinotų, ką apie juos galvojam. Tai tegu ir žino. Aš irgi parašiau savo apmąstymus, ir kitiems labai patariu.

      Gerai nuo depresijos, rėmens ir prideda pozityvo, kurio jie taip trokšta ir mums visiems vis palinki.

      Įdomu ir kitų rekomendacijas paskaityti, tik reikia žiūrėti tas, kurios "naujausios". Man labiausiai patiko šis vieno LRT nerekomendavusio žiūrovo paveikslas (viršuje).

      Skaityti komentarus