°C
      2024 04 19 Penktadienis

      A. Tapinas minfo sulygino su rėksnių choru

      Nuotrauka: BNS nuotr.

      Autorius: A. Tapino Facebook įrašas
      2018-12-30 14:50:00

      Po visuomenės reakcijos į Tapino prezidento kandidatų interviu su alaus bokalais, A. Tapinas pateikė atsakymą savo Facebook paskyroje:

      Kaip ir buvo galima tikėtis alaus bokalai ant Mėmelio stoties stalų per kandidatų į prezidentus debatus užtrigerino žaliosios spalvos gerbėjus nevaikiškai, kurie čia iš karto įžvelgė siaubingas provokacijas.

      Kaip įprastai būna į bendrą rėksnių chorą susijungė provalstietiški portalai tokie kaip minfo, keistasis Maksimalietis, remiantis Janutienės laidas ir atvirai antivalstybiniai puslapukai tokie kaip infa ar bukime vieningi. Keisčiau, kad į šitą besipiktinančių chorą įsijungė ir Vilniaus liberalų kandidatas į meras Martynas Nagevičius, suskubęs smerkti pagal tradiciją "Pasternako neskaičiau, bet smerkiu".

      Šituos veikėjus vienija keli dalykai:

      1. Laidos jie, aišku, nežiūrėjo, konteksto nežino, bet rėkimui pakanka vienos nusiripintos nuotraukos.

      2. Knygų jie irgi neskaito, todėl atrasti analogiją su vienu genialiausiu Šveiko epizodų, kai jis su vengru kariu Taboro stotyje gėrė bokalas po bokalo tol, kol išvažiavo paskutinis traukinys, be abejo, yra neįmanoma.

      3. Kai knygų neskaitai ir sprendi iš vienos nuotraukos, kritinio mąstymo nebus rasta. Kad demonstratyviai didžiuliai bokalai gali būti dekoracija. "Bet kandidatė nuotraukoje naikina dekoracijas" - stebisi liberalas. Taip, nes pokalbio metu ji ištroško, o visi dalyviai žinojo, kad alus nealkoholinis ir įtakos debatams neturės :)

      Bet net jei tai būtų buvęs tikras alus ir net jei kandidatai būtų jį tiesiog gurkšnoję, aš vis tiek sakyčiau isterikams: "užsi..... grabais ir nusiplakit, gal geriau pasijusit, invkvizitoriai". Gal jau gana totalitarizmo psichozės? Popiežius yra užfiksuotas geriantis alų, Merkel kėlė bokalą, Obama turi savo penkiolika beer moments: https://newsone.com/playlist/barack-obama-beer-moments/item

      Skaityti komentarus