°C
      2024 04 18 Ketvirtadienis

      A. Tapinas: ,,Turim Jazzu video klipą, kuris per vieną dieną surinko 10 tūkstančių dislaikų"

      Nuotrauka: Youtube nuotr.

      Autorius: A. Tapino Facebook įrašas
      2019-01-25 11:00:00

      Atnaujinta: Jazzu vadyba kategoriškai neigia, kad Youtube komentarus rašė pati atlikėja, pasak jų, atlikėja net neturi priėjimo prie paskyros ir tai yra visiški fake komentarai. Dislaikai Youtube yra priešiškai atlikėjos atžvilgiu nusiteikusių grupių ataka. Apie komentarus Facebooke jie komentarų neturi.

      Ir norėtųsi tikėti, kad taip ir yra, kad nesukama uodega. Bet net ir tokiu atveju 90 procentų mano komentaro lieka legit.

      Kertinė. Geležinė. Nelaužoma. Kūrėjo taisyklė - tu nesipiktini tais, kuriems tavo sukurtas dalykas ne taip patiko, kaip tau pačiam.  Man norėtųsi prismaugti savo knygų ar laidų kritikus, restoranams norėtųsi atlikti prieš gamtą einančius veiksmus su Užkalniu, dailininkams priepuolį varo aiškinantys, kad spalvų mažokai.

      Gali verkti po antklode ir skųstis draugams, kaip tavęs nesupranta. Bet tu negali piktintis viešai ir aiškinti, kad tie idiotai VISIŠKAI NIEKO NESUPRATO.

      Tiesiog negali.

      Tai buvo pirma taisyklė, kurią man įkalė į galvą knygas rašyti mokę amerikiečiai.

      Dar labiau negali tave kritikuojančių išvadinti neišsilavinusiais prasčiokais, buduliais, alkoholikais, tarakonais. Negali aiškinti, kad Youtube sugedo, negali siūlyti pizdinti iš komentarų, nes niekas nekvietė, negali rašyti komentarų, trinti, vėl rašyti, vėl trinti.

      Talentinga ir awesome dainininkė Jazzu nusprendė, kad gali. Kad gali kovoti ir nugalėti internetą, kuris tokiais atvejais įjungia penktą bėgį.

      Ir turim Jazzu video klipą, kuris per vieną dieną surinko 10 tūkstančių dislaikų ir jeigu tokiais tempais ir toliau varys, pagerins visus lietuviško Youtube antirekordus. Ir tikrai nėra nusipelnęs tokio heito. Apskritai, kodėl lietuvių bandymai prasimušti į užsienį turėtų sulaukti heito?

      Bet taip būna, kai pradedi karą, kurio negali laimėti. Ir tai yra iš tikrųjų - Wild.

      Skaityti komentarus