°C
      2024 04 27 Šeštadienis

      Advento kalendorius, kurio saldainiai nepatiko mergaitei, pasirodo, buvo ne žmonėms...

      Nuotrauka: Independant nuotr.

      2018-12-25 21:00:00

      Nepaisydama keisto saldainių skonio, devynmetė mergaitė nepasidavė ir advento kalendoriaus saldainius valgė net keturias dienas. Kadangi prie saldainių skonio ji taip ir nepriprato, tiesiog nustojo atidarinėti £1.99 svaro kainavusio kalendoriaus dureles.

      Tik praėjus savaitei, jos motina, Jess Evans, išgirdo mergaitės saldainių nevalgymo priežastį - ji skundėsi, kad saldainiai keisti. Pagalvojus, jog dukra tiesiog ožiuojasi, mama nusprendė paskaityti iš ko pagaminti šie žali saldainiai. Apvertusi dėžutę vietoje obuolių džemo, ar kažko kito, kas galėjo saldainiams suteikti žalią atspalvį, ji rado jogurtą ir katžolę. Paaiškėjo, jog šis advento kalendorius skirtas katėms.

      J. Evans, gyvenanti Osvesteryhe, Šorpšyre, sakė: ,, Buvau šokiruota ir išties pasijaučiau blogiausia motina pasaulyje. Kaip galėjau nesusiprasti, jog nupirkau Advento kalendorių katėms?"

      ,,Alisa buvo užsiminusi, jog saldainiai žali, bet pagalvojau, kad jie tiesiog obuolių skonio ir nekvaršinau sau galvos. Dukra taip pat minėjo, jog saldainiai ne patys skaniausi, bet pamaniau, kad dukra tiesiog išranki."

      ,,Kai Alisa atnešė kalendorių man, ji buvo neatidariusi nei vienų durelių jau keletą dienų. Atidžiau pažiūrėjusi, pastebėjau, kad saldainių atspalvis buvo ganėtinai keistas ir jie nekvepėjo šokoladu"-, teigė mama.

      ,,Tada nusprendžiau paskaityti saldainių sudėtį ir nustėrau! Užtrukau 11 dienų, kol paaiškėjo, jog dukrai nupirkau kačių advento kalendorių."

      J. Evans pasakoja, kad advento kalendorių parduotuvėje nupirko paskubomis, per daug apie tai negalvodama. Pamačiusi advento kalendorių su Garfildo paveikslėliu, dukros mėgiamu personažu, daug nemąstė ir įsidėjo jį į savo pirkinių krepšelį.

      ,,Vis dar negaliu patikėti: turiu anglų literatūros ir kalbos mokslinį laipsnį, bet pasirodo, universitetas manęs skaityti neišmokė",- juokavo pašnekovė.

      ,,Anot gydytojų, mergaitei jokių problemų dėl kačių maisto neatsiras, taigi visa situacija tiesiog juokinga. Kitą kartą į parduotuvę vesiuosi ir vyrą, kad netyčia nenupirkčiau advento kalendoriaus šunims", - pokalbį užbaigė Jess.

      Skaityti komentarus