°C
      2024 03 19 Antradienis

      „Tomorrowland“ festivalyje Lietuvis Dynoro išradingai pagerbė Lietuvą ir pateikė savo „Tautiškos giesmės“ versiją

      Nuotrauka: Iš asmeninio archyvo

      Autorius: Tautvilė Merkevičiūtė
      2019-08-01 11:00:00

      Vienas iš populiariausių Lietuvos atlikėjų Dynoro pasauliniame festivalyje „Tomorrowland“, vykusiame Belgijoje, pateikė siurprizą visai Lietuvai. Festivalyje, kuris sutraukia daugiatūkstantines minias, klausytojai galėjo išgirsti ne tik hitu tapusią visiems gerai žinomą „In my mind“, bet ir suremiksuotą Lietuvos „Tautiškos giesmės“ versiją.

      „Tomorrowland“ – vienas iš labiausiai žinomų ir populiariausių elektroninės šokių muzikos festivalių, sutraukiantis puikiai žinomus pasaulio atlikėjus. Šiemet į festivalį buvo pakviestas ir Lietuvis Dynoro, kuris sulaukė didelės sėkmės ir populiarumo po puikiai žinomos ir begalybę perklausų surinkusios dainos „In my mind“. Ši daina buvo tapusi populiariausių metų kūriniu Vokietijoje, puikavosi TOP-5 Jungtinėje Karalystėje, tuomet dėmesio susilaukė ir JAV, kur žurnalo „Bilboard“ kritikų uvo įtraukta į geriausių dainų sąrašą, o „Spotify“ platformoje surinko daugiau nei 450 mln. perklausų, neskaitant milžiniško palaikymo ir susižavėjimo Lietuvoje.  Tačiau atlikėjas savo pasirodymu nustebino tiek klausytojus, tiek visą Lietuvą, kuomet išsitraukęs tautinę trispalvę sugrojo remiksuotą Lietuvos himno versiją.

      „Draugai, jūs esate puikūs! O dabar prašyčiau šiek tiek triukšmo mano gimtinei Lietuvai“ , - taip į šėlstančius festivalio lankytojus kreipėsi Lietuvis Dynoro. Atlikėjo pasirodymą ir jo duoklę Lietuvai galite pažiūrėti žemiau nurodytoje nuorodoje, o išgirsti, kaip skamba autoriaus atliekama „Tautiška giesmė“ galite nuo 15:15 minutės:


      Skaityti komentarus