°C
      2024 04 18 Ketvirtadienis

      2021 metų astrologinė prognozė visiems zodiako ženklams

      Nuotrauka: Pixabay.com

      Autorius: Sidonija Kulikauskienė, ELTA
      2021-01-03 09:00:00

      2021-ieji žada daugiau laisvės, naujovių, visuomeniškumo. Diktatorišką valdymo stilių po truputį keis lankstesnis, kolektyviškai solidaresnis, draugiškesnis požiūris į visuomenę, verslą, darbuotojus. Nors viršų ims tai vienas, tai kitas stilius, jausis jų samplaika, visgi naujoviškumo daugės. Rasis daugiau pasirinkimo galimybių, kaip derinti darbą ir šeimą, kaip permanentiškai tobulėti, kad modernios skaitmeninės technologijos taptų kiekvieno asmens gyvenimo dalimi. Nuotolinis darbas, internetinė prekyba, bekontakčio apsipirkimo būdai įprastose parduotuvėse vis labiau įsitvirtins. Pradės populiarėti modernios naujovės įvairiose srityse, originalūs projektai, daugės ekstravagancijos, eksperimentų madoje ir kitur.  Gausės išradimų bei atradimų, susijusių su ekologiškos energijos išgavimu, elektromobiliais, aviacija, kosmosu, robotizacija, medicina, genetika, farmacija ir t.t. Tai, kas jau yra mokslo išrasta/atrasta, bus pradėta aktyviau diegti ir naudoti. Šia prasme pasitaikys ir savanaudiškumo, kenkimo apraiškų.

      Žmogaus teisės ir laisvės taps priimtinesnės netgi tiems, kurie griežtai vadovavosi atgyvenusiu požiūriu, laikėsi sustabarėjusių vertybių. Visgi streikų, maišto, kovų tarp seno ir naujo vis dar pasitaikys. 

      Geriau šiais metais jausis tie žmonės, kurie nevengia naujovių bei nuolatinio mokymosi, drąsiai žvelgia į ateitį, geba persiorientuoti į kitokias veiklas, reformuoti verslą, pasinaudoti interneto galimybėmis, keisti gyvenimo būdą, jausti laiko pulsą ir prie jo prisitaikyti. Toks tas rytietiškasis Baltasis Metalinis Jautis, veržliai atbildėsiantis 2021 vasario 11-ąją.

      Jau pačioje metų pradžioje iki pavasario daug kas žengs naujus žingsnelius  pokyčių link. Priimant sprendimus, svarbu įžvelgti perspektyvą ir nepaminti esminių vertybių. Tikslai turi būti keliami ne vienadieniai, o galvojant apie ateitį. Neverta gręžiotis atgal kažko išsigandus, susigrūmus seno ir naujo energijoms.

      Pavasarį, vasaros pirmoje pusėje turėtų atsiskleisti sveikatos apsaugos veiklos, vaistų, skiepų, permainų ekonomikoje ir politikoje rezultatai, o galbūt ir tam tikrų globalių įvykių pasekmės, kruopščiai slėptos paslaptys. Tuo pat metu suaktyvės ir sąmokslo teorijos. Gali kilti neramumų, tačiau kalbant apie vasarą, apskritai galima tikėtis daugiau ramybės, meilės, pramogų, kelionių, atsipalaidavimo.

      Ruduo iki lapkričio taip pat dažniau džiugins nei liūdins, skirtingai nei du paskutiniai metų mėnesiai. Pastaraisiais jau išryškės kliūtys, trukdančios tęsti ar užbaigti svarbius darbus, vėl vyks vertybiniai susidūrimai, o galbūt sugrįš ir keistų ligų grėsmė.  

      AVINAS

      Pagrindinis šių metų akcentas bus santykiai su draugais, bendraminčiais, kolektyvu. Ieškosite savo vietos ir misijos visuomenėje, bendruomenėje. Suvoksite, kad atėjo metas veikti kartu su kitais, įsitraukti į grupę, atitinkančią jūsų siekius ir vertybines nuostatas. Metų pradžioje bus lengva rasti bendražygių, megzti pažintis socialiniuose tinkluose ir kitur. Atsiras stimulas organizuoti, telkti, dalyvauti visuomeninėse ir socialinėse akcijose, mokymosi kursuose, savanoriauti, įsitraukti į pasirinktos partijos, sąjungos, judėjimo veiklą. Gali pavykti daug nuveikti, išpopuliarėti. Visgi šis tas keisis artėjant vasarai ir tęsis beveik iki rugpjūčio. Bandymai praturtėti neatsižvelgiant į galimas pasekmes, neatsakingi pasisakymai, melagienos, sąmokslo teorijų skleidimas, tušti pažadai, intrigos gali pakenkti jūsų reputacijai, sugadinti artimus santykius. Pavydas, godumas bei įvairios klaidos metų pabaigoje gali atnešti ir kitų pasekmių.

      JAUTIS

      Tai gali būti naujos karjeros metai, jeigu esate pasirengę siekti rimto tikslo, imtis atsakomybės, nevengti reformų, pokyčių ir inovacijų. Galite padėti ilgalaikės veiklos pagrindą, užsitikrinti uždarbio šaltinį ne vieneriems metams. Tik nepulkite aklai investuoti, rizikuoti vedami savanaudiškų paskatų. Lipimas per galvas, kitų išnaudojimas ar naudojimasis statusu nepridės nei garbės, nei naudos. Svarbu išanalizuoti informaciją, dokumentus, viską išsiaiškinti, prieš finansiškai įsipareigojant, imantis brangaus projekto. Nors gegužę, birželį, liepą pasijusite populiaresni tarp aplinkinių, kolektyve ar visuomenėje, visgi nederėtų pernelyg atsipalaiduoti ir visais pasitikėti ar naudotis kitų patiklumu. Ruduo turėtų būti labai darbingas. Gerus vaisius gali atnešti tai, kas buvo pradėta metų pradžioje. Jeigu aktualu, įsidarbinsite arba susituoksite.



      DVYNIAI

      Šie metai atskrieja su virtualiu vėjeliu, kviečiančiu visapusiškai atsinaujinti. Regis, jau spėjote įgyti ir dar įgysite nemažai žinių, gebėjimų iš IT srities, pasitobulinsite mokydamiesi ar dirbdami nuotoliniu būdu ir pan. Socialiniai tinklai jau pakeitė realius susitikimus su draugais, o internetinė prekyba – įprastąją. Jeigu prekiaujate internetu, kuriate reklamą, esate influenceriai, rašote straipsnius, tai naujaisiais metais jums tikrai nebus laiko nuobodžiauti ar skųstis darbo bei pajamų stygiumi. Intelektinė, mokslinė veikla taip pat stipriai įtrauks ja užsiimančius ir leis nemažai nuveikti. Jautresnės, pažeidžiamesnės sritys bus santykiai su partneriu, santuokos ryšiai. Regis, išryškės tai, kas yra geriausia ir tai, kas blogiausia. Galimi išbandymai, po kurių ryšiai nutrūks arba sutvirtės. Gegužę, birželį, liepą galite ne kartą atsidurti dėmesio centre, o vėliau gali atsirasti progų piktnaudžiauti padėtimi. Savo autoritetą išsaugosite, jei laikysitės etiškų vertybių ir įstatymų, gerbsite žmogaus teises ir pan.

      VĖŽYS

      Pokyčių troškulys ateis kartu su naujais metais ir vis stiprės. Tai nereiškia, kad lengvai reaguosite į norimas ar būtinas permainas. Nerimo, stresų neišvengsite bet kuriuo atveju, nes „vėžiukiškas“ saugumo ir stabilumo poreikis bus daugiau ar mažiau supurtytas. Norint naujų galimybių ir perspektyvų, teks rimtai pasimokyti modernių dalykų, įvaldyti inovacijas, internetinę prekybą, nuotolines platformas, skaitmenines technologijas, eiti koja kojon su laikmečiu. Ne vienam teks prisitaikyti prie kitokio požiūrio į vartojimą, žmogaus teises, kolektyviškumą. Galite patirti ir virtualioje erdvėje tykojančių pavojų. Pavasarį galite pakeisti darbą ar pareigas darbe, gauti netikėtų veiklos pasiūlymų. Galbūt pagaliau pakeisite ir gyvenimo būdą, mitybą, pakoreguosite išvaizdą, pagerinsite sveikatą arba kaip tik patirsite ilgalaikio nesirūpinimo savimi pasekmes. Gegužę, birželį, liepą aktyviai veiks tie, kurie studijuoja, organizuoja tarptautinius renginius ir pan. Be to, vasarą galite užmegzti puikią partnerystę. Visgi pavojai tykos kelionėse bei įsitraukus į bendravimą su melagienų skleidėjais, sukčiais. Metų pabaiga žada daug aistrų, sportinio veržlumo, kūrybinio polėkio ar pokyčių, susijusių su vaikais.



      LIŪTAS

      Šie metai išryškins jūsų poziciją tarp kitų, to paties siekiančių, skatins konkuruoti. Už nugarų nepasislėpsite, o ir slėptis nesinorės, nes savimeilę glostys gaunamas dėmesys, populiarumas. Be abejonės tai neigiamai provokuos jūsų konkurentus, oponentus. Vieni atsidurs jūsų pusėje, kiti – priešiškoje, o abejingų tikriausiai nebeliks. Kompromisą rasti bus tikras menas. Puiku, jeigu gebate reikštis interneto erdvėje, atraktyviai ir protingai perteikti savo požiūrį ir tikslus, diplomatiškai bendradarbiauti bei nestokojate tolerancijos ir kantrybės. Daug lems ir įvaizdis. Jeigu nenorite prarasti meilės partnerio, sutuoktinio, privalėsite rasti laiko bendriems interesams, skirti jam dėmesio. Seniai braškantys ryšiai nutrūks, tačiau gali užsimegzti nauji, paremti draugyste ir siekių bendrumu.

      Metų pradžioje pravartu racionaliai susiplanuoti metų darbus, rasti sąjungininkų. Vasaros pirmoje pusėje aktyviems būti nepavyks dėl išorinių ir vidinių priežasčių. Po gimtadienio vėl tapsite aktyvūs ir energingai suksitės veiklų rate iki pat metų galo.     

      MERGELĖ

      Ruoškitės darbymečiui, nes tinginiauti neteks nė vienam, kuris turi sveikatos dirbti. Jausite ir būtinybę, ir vidinį poreikį susirasti jums tinkantį darbą arba transformuoti esamą taip, kad ilgam įsivyrautų užtikrintumas toje srityje. Suvoksite, jog reikia modernizuoti darbo procesus, kelti kvalifikaciją, diegti skaitmenines technologijas, tobulintis ir dirbti naujoviškai, efektyviai, numatant perspektyvą. Aklai pulti prie naujo darbo, tuo tikslu metant senąjį, būtų rizikinga. Reikėtų išsiaiškinti, kokią atsakomybę prisiimsite, ar ten neieškoma „atpirkimo ožio“ ir pan. Gegužę, birželį, liepą labai svarbi taps partnerystės, santuokos sritis. Saugokite, branginkite ryšius, jeigu jums jie yra svarbūs. Gebėkite atleisti, būkite supratingi. Būtų puiku per šiuos metus įprasti sistemingai sportuoti, sveikai maitintis, rūpintis sveikata, išvaizda. Rudenį noriai, kūrybingai ir daug dirbsite, o tuo pačiu džiugins meilė, gerbėjai arba vaikai.



      SVARSTYKLĖS

      Kūrybos, saviraiškos, meilės metai jau ant jūsų slenksčio. Dažniau rodysite iniciatyvą išgirdę apie socialinius, kūrybinius projektus, aktyviau dalyvausite visuomeninėje veikloje, konkursuose. Reklama, IT, komputerinė kūryba, skaitmeninių technologijų naudojimas neš didesnes pajamas nei anksčiau. Kai kurie influenceriai ir menininkai gali labai išgarsėti, tapti itin populiarūs. Kiti gi Svarstyklių ženklo atstovai ims galvoti apie šeimos pagausėjimą arba savo vaikų talentų ugdymą, rimtesnį jų kūrybinį, fizinį lavinimą. Regis, sustiprėjusiu aktyvumu, žaismingumu žavėsite gerbėjus. Tikėtina, kad į jūsų gyvenimą ateis meilė arba motinystė/tėvystė. Gegužę, birželį, liepą daugiau dėmesio skirsite sveikatos sričiai arba dėl kilusių problemų keisite darbą. Vasaros pabaiga, ruduo žada augantį populiarumą. Turėtų džiuginti naujovės, susijusios su darbu, kūryba. Metų pabaigoje galite įsigyti modernios technikos, pagerinti gyvenimo sąlygas.

      SKORPIONAS

      Šiais metais naujovės ypač veršis į jūsų asmeninį gyvenimą. Kai kure iš jūsų pasiryš pakeisti gyvenamąją vietą, įsigyti nekilnojamojo turto, sukurti šeimą. Kiti gerins gyvenimo sąlygas, treti nebenorės grįžti realiai dirbti į įstaigas ir bandys visas arba dalį darbo valandų dirbti iš namų. Regis, padaugės atvejų, kai šeimos skils į dalis ir kursis atskiras erdves, sutuoktiniui ar užaugusiems vaikams įsigijus atskirus būstus ir pan. Šiuo laikotarpiu bus žymiai lengviau paleisti artimus žmones nuo savęs. Jeigu ketinate įsigyti nuosavą būstą, tai dairysitės tokio, kuriame šeimai nereikėtų spaustis, o dar geriau – kad ir kaimynai būtų šiek tiek atokiau. Vasara – meilės ir vaikų metas. Regis, asmeninis gyvenimas nušvis ryškesnėmis spalvomis. Visgi pasitaikys ir apgaulingų pagundų su pasekmėmis, ypač verslo srityje. Prasidedant rudeniui, vis labiau rūpės su švietimu, ekonomika, užsieniu susiję reikalai. Metų pabaigoje būsite ypač darbštūs, kandūs ir pašėlę, bet kokia kaina siekiantys tikslo, triuškinantys kliūtis. Saugokitės traumų.

      ŠAULYS 

      Permainingi, prieštaringi metai. Galima sakyti, kad dažnai skinsite ankstesnių poelgių ir veiksmų vaisius, patirsite pasekmes. Tai turėtų jus paskatinti keistis, apsivalyti, perdėlioti prioritetus, peržiūrėti vertybes. Jeigu turite pakankamai žinių, įgūdžių dirbti nuotoliniu būdu, naudotis skaitmeninėmis technologijomis, IT, socialiniais tinklais, internetine prekyba, tuomet verta pradėti veiklą, nevaržančią jūsų mobilumo. Tokiu būdu galėsite ir pakeliauti, ir padirbėti iš sodybos, namų. Žiniasklaidos, reklamos, logistikos, mokymų sritys ypač tiks vasario mėnesį ir rudenį, o kūrybinė ir pedagoginė veikla – balandį. Jeigu jums aktualu užmegzti perspektyvų bendradarbiavimą, verslo partnerystę ar rasti gyvenimo partnerį, susituokti, tam palankesnė bus pirmoji metų pusė.



      OŽIARAGIS 

      Šiais metais daug dėmesio skirsite savo išorinei aplinkai ir vidinei savijautai. Jau kurį laiką kaupėtės atsinaujinimui arba jį jau pradėjote ir dabar po truputį ryškės rezultatai. Jeigu tvarkote buitį, namus, gerinate gyvenimo sąlygas, darotės remontą, keičiate baldus ar techniką, tai įnešite į savo erdvę žavaus modernumo, išradingumo, tuo pačiu pirmenybę teikdami praktiškam funkcionalumui. Jums labai padės aktyvus naršymas internete ieškant įvairių pavyzdžių, dizaino pasiūlymų, patarimų ir kt. Jeigu jums aktualu ir jau pradėjote keisti asmeninį įvaizdį, tai spintose pasikeis garderobas, o jūsų išvaizda taps įdomesnė. Gebėjimas naudotis IT, modernia technika, socialinių tinklų siūlomomis perspektyvomis, padės jums daugiau užsidirbti, o galbūt ir įkurti savo verslą, pasireikšti įvairiuose projektuose, imtis projektinės veiklos ar pan. Vasarą daugiau dėmesio teks skirti šeimai, vienaip ar kitaip jai padėti, o rudenį visa galva nersite į darbus, mokslus.


      VANDENIS

      Jums prasidėjo naujas ciklas ir tai reiškia, kad būtinai atsinaujins kažkuri gyvenimo sritis, o jūs įgysite daugiau energijos tobulinti save, siekti tikslo. Jau tikriausiai spėjote suvokti, ką turėtumėte koreguoti – veiklą, santykius, įvaizdį ar gyvenimo stilių. Regis, keisis draugų ratas arba kolektyvas, startuosite su nauja veikla. Tai gali būti ne tik darbas, o ir studijos, projektas arba naujas hobis. Tai, ką pradėsite įsibėgėjus pavasariui, veikiausiai sėkmingai tęsite ir rudenį, nors vasarą galite suabejoti tos veiklos nauda. Be to baigiantis vasarai, galimas vidinis sąmyšis tarp individualios erdvės poreikio ir laikmečio spaudimo atsiverti kitiems, pasitikėti kolektyvo galia ir gera valia. Nors praėjusių metų negalavimai, nesėkmės pamažu trauksis į praeitį, tačiau vis dar pasitaikys pasekmių, primenančių buvusius neramumus bei išgyvenimus. Ruduo paskatins ryžtingiau siekti permainų tose srityse, kuriose to išties reikia, tačiau metų pabaiga vėl gali jus stabdyti.

      ŽUVYS

      Šie metai dažniau primins apie sveikatą, ligų pasekmes, dvasingumą, tikrąsias vertybes. Veikiausiai bandysite užglaistyti kai kurias klaidas ar žaizdas, o galbūt – pagaliau atsisakyti to, į ką laikėtės tvirtai įsikibę, nors skaudino, netenkino, išsisėmė. Gali būti, kad labai susidomėsite ezoterika, dvasinėmis teorijomis, filosofija, joga, virtualia realybe, kitomis dimensijomis, religijomis. Aktyviau dirbs žmonės, susiję su genetikos mokslu, farmacija, medicina, epidemiologija ir t.t. Regis, domins labdaros projektai, savanorystė. Visgi energijos turėsite nedaug, išskyrus kelis šiltuosius mėnesius, todėl neprisiplanuokite, neprisižadėkite ne pagal jėgas. Vasariškas aktyvumo pliūpsnis, gerbėjų dėmesys gali padidinti pasitikėjimą savimi, paskatinti imtis naujo darbo, tačiau jeigu nesuskubsite, drąsa išgaruos ir vėl lėtai kaupsitės realioms naujovėms bei startams. Metų pabaigoje galima įspūdinga kelionė arba dalyvavimas tarptautiniame renginyje

      Skaityti komentarus